Friptura de porc pulpa si scarita cu bere

de babi5 in Porc, 14 Aug 2014 | 5379 vizualizari

 

O friptura buna si potrivita la orice garnitura.Eu o sa scriu cantitatea folosita de mine ca la sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa dezosata de porc
  • 1 kg scarita porc
  • 1 cutie bere
  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc pulpa si scarita cu bere:

Carnea se spala si se portioneaza,apoi o asezam in tava, condimentam si saram apoi punem usturoiul uleiul si berea.

Acoperim cu folie de aluminiu si introducem  tava in cuptotul incins la 200 grade , din cind in cind scoatem tava si intoarcem carnea  apoi cind carnea este aproape gata luam folia si lasam sa se rumenrasca frumos pe ambele parti.

Friptura este gata pentru a fi servita.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

O friptura buna linga ori si ce fel de garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc pulpa si scarita cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu miere si mustar