Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 7 Mai 2010 | 8926 vizualizari

 

un deliciu

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • 3-4 cartofi
  • cateva frunze de ceapa verde
  • un ardei copt ( de la congelator am avut eu)
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt:

Spalam cartofii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-un vas de yena, peste care vom pue carnea taiata bucati mici, ar peste ea ceapa si ardeiul, stopim cu ulei si pnem o cana de apa in care am dizolvat o lingurita de sare, condimentam cu piper si boia deasupra si dam la cuptor pt cca 1 ora.

Servim cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.05.2010, 17:55

mmmmm...si eu o portie

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 20:10

si tie rocsi

babi5 1

15.12.2014, 19:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]