Friptura de porc la tava

de Bunica in Porc, 8 Mai 2017 | 3982 vizualizari

 

Friptura de porc la tavă poate fi servită ca atare sau cu garnitură agreată.

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpă de porc
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin roșu
  • 1/2 linguriță cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Carnea de porc se curăță de pielițe, dacă are ;); spălată și feliată la 1-1/2 cm, o așezăm în tava unsă cu ulei.

Condimentăm carnea și o dăm la cuptor.

Când furculița intră ușor în carne, inseamna ca este preparată. 

Turnăm vinul peste carne și mai lăsăm în cuptor 5-7 minute.

Servim ca atare cu salată sau cu o garnitură.

Eu am servit cu cartofi noi și salată.

TIPS-URI

1

Carnea se întoarce, încât să fie rumenită pe ambele părți.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]