Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc

de Bucataras Monica in Porc, 14 Feb 2016 | 3918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6,7 ciupercute
  • 2,3 ardei gras rosu
  • 5 cartofi mari
  • 3,4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • muschi de porc
  • busuioc
  • 1 pahar vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc:

Se spala carnea,se feliaza(dupa preferinta),se unge cu ulei si se aseaza in tava,cartofii,ardeii si ciupercutele se toaca cubulete si se aseaza printre bucatelele de carne. Usturoiul se taie feliute si se presara peste acestea impreuna cu busuiocul tocat marunt.

Se lasa la cuptor circa 40 minute dupa care se adauga vinul si se mai lasa inca 15/20 de minute. Depinde de cuptor si de temperatura acestuia.

Se pot servi cu mamaliguta calda si cu un delicios mujdei de usturoi. Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie