Friptura de porc la cuptor

de ana in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 14989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 50 ml vin
  • 100 ml ulei
  • 500 gr catofi
  • sare,piper,oregano
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Portionam carnea si o tragem in ulei incins.

O asezonam cu sare,piper ,oregano si asezam intr-o tava ,asezam cartofii,  turnam uleiul in care am tras carnea si vinul .Condimentam cartofii si bagam tava la cuptor .Dureaza aproximativ 1 ora pana se vor rumeni .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

24.06.2010, 17:03

daca am lipsit acume recuperz,am luat toate furcile si de la vecini si las 5 la tine

Ramonaky 1

24.06.2010, 17:44

ana 1

24.06.2010, 19:00

asa asa Nadina ,ca imi mai rebuie un set

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne