Friptura de porc la cuptor

de Moni_alex in Porc, 11 Sep 2016 | 4763 vizualizari

 

Cea mai gustoasa tot friptura de porc ramane mai ales daca e frageda si suculenta.
 

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa de porc de 800 g
  • o ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2-3 linguri de ulei
  • jumatate de pahar de apa
  • jumatate de pahar de bere
  • o lingurita de sare
  • piper mozaic
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Am spalat carnea, am condimentat-o bine cu sare, piper, boia si am crestat-o cu cutitul de 4-5 ori.

Ceapa am taiat-o solzisori si morcovii i-am taiat rondele.

Intr-un vas rotund de yena am pus 2-3 linguri de ulei, am asezat carnea, am presarat pe carne( inclusiv in locurile crestate) si in vas ceapa si morcovii , am adaugat jumatate de pahar de apa.

Am pus capacul deasupra si am dat la cuptor la foc potrivit aproximativ 45 de minute. Am mai intors carnea din cand in cand.

Dupa ce s-a inabusit se lasa la cuptor fara capac, se adauga jumatate de pahar de bere si se lasa inca o jumatate de ora pana se rumeneste bine si se fragezeste.

O bunatate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]