Friptura de porc la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 67324 vizualizari

 

Nu putea sa lipseasca leguma mea preferata,,,porcusorul,adica ceva ceafa si niste coaste....o friptura de porc delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1,600 ceafa porc feliata
  • 1,600 coaste de porc
  • condimente pentru carne de porc
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Ceafa si coastele le saram si presaram condimente ,apoi stropim cu ulei de masline si lasam cca 4 ore sa se imbine aromele.Intr-o tava cu gratar asezam ceafa si coastele turnam putin vin si apa.Lasam cca 1 si 1/2 la cuptor pana se rumeneste,la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Teo 1

20.10.2013, 21:26

ce leguma ai ales...!

diaconta 1

21.10.2013, 16:09

ce ar fi mers langa spanacul meu de azi

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 12:20

mmm ...chiar mi-e pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Picior de porc cu sos de hrean si smantana