Friptura de porc inabusita la cuptor

de elucubratiiculinare in Porc, 24 Feb 2016 | 5307 vizualizari

 

INGREDIENTE

1.5 kg pulpă de porc

4 morcovi

2 cepe

2 crenguțe cimbru

sare

piper

500 ml apă

1 lingură boia de ardei

1/2 conservă roșii în suc propriu

Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc inabusita la cuptor:

Morcovii se curăță și se taie în două, la fel și ceapa.

Pulpa de porc se spală, se lasă la scurs sau se șterge cu un prosop de hârtie.
Carnea se va tăia în 8 felii, se condimentează cu sare și piper după care se așează într-o tavă, împreună cu morcovii și ceapa, crenguțele de cimbru și apa. Se acoperă tava și se dă la cuptor pentru minim o oră.

Se îndepărtează capacul, se adaugă boiaua și roșiile tocate mărunt și amestecăm ușor.

Se dă tava din nou la cuptor pentru încă o oră. Se poate folosi garnitură piure de cartofi și o salată de murături asortate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc inabusita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

mirela0911 1

24.02.2016, 21:01

Arata bine!

anca_rm 1

25.02.2016, 09:00

bun si simplu

vasy16 1

28.02.2016, 22:03

Intra in meniul de saptamana viitoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]