Friptura de porc in folie

de ralu_ca in Porc, 2 Mar 2014 | 6064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 1 lingura mustar classic
  • 1 lingura boia de ardei
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper, maghiran
  • 3-4 bucati ceapa
  • bacon
  • carnat afumat
  • 5-6 cartofi
  • putin ketchup picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in folie:

Mai intai pregatim carnea. Se taie carnea bastonase (fasii) si o amestecam cu mustarul, boiaua de ardei si usturoi pisati. Condimentam cu sare, piper si maghiran. Lasam la rece pentru cel putin 60 minute.

Intr-o tava punem folie de aluminiu peste care vom pune felii de kaizer, carnea condimentata, peste punem un rand de ceapa taiata solzisori, acoperim cu un rand de cartofi taiati rondele mai subtiri si la sfarsit punem un rand de carnati taiati. Acoperim tava cu folie si dam la cuptorul preincazilt pentru aproximativ  45-60 minute. Verificam daca carnea s-a facut, se scoate, presaram putin ketchup picant si se serveste fierbinte alaturi de castraveti murati si gogosari.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in folie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu cartofi condimentati la cuptor