Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati

de Andra_Constantinescu in Porc, 20 Dec 2014 | 4349 vizualizari

 

Aseara, inainte sa ne apucam de facut carnati, a trebuit sa si mancam si am poftit la friptura de porc.

 

INGREDIENTE

  • Pentru friptura:
  • 4 felii pulpa de porc;
  • sare;
  • ulei.
  • Pentru piure:
  • 4 cartofi mari;
  • apa;
  • ulei;
  • o lingura de baza pentru mancaruri;
  • sare.
  • Castraveciori murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati:

Carne se bate, se da cu sare si se pune la fript in tigaia unsa cu ulei.

Se curata cartofii, se taie felii, se spala si se pun intr-o cratita, acoperiti de apa, peste care se adauga ulei si o lingura de baza pentru mancaruri. Dupa ce s-au fiert, se paseaza si se mai pune sare, dupa gust.

Carnea si piureul se pot servi cu castraveciori murati.

TIPS-URI

1

Eu am pus prima data piureul la foc deoarece se face mai greu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

ieri la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]