Friptura de porc cu legume si vin la cuptor

de COSTEO in Porc, 13 Iun 2013 | 12226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pulpa porc( ceafa sau cotlet)
  • 1 ardel gras
  • 2 cepe
  • 6 catei usturoi
  • 700 ml vin alb
  • 1 cescuta apa
  • 2 rosii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume si vin la cuptor:

Carnea de porc se portioneaza felii ,mai groase sau mai subtiri cum doreste fiecare.

Fleicile se freaca bine cu sare,piper,condimente granulate,cimbru.Ungem o tava cu putin ulei,asezam fiecare bucata de carne in tava,peste care punem ceapa taiata rondele,ardei gras fasii si o cescuta de apa.

Dam la cuptor 30 de minute la 180 grade,dupa cele 30 minute,adaugam usturoiul zdrobit cu lama la cutit si tocat marut,rosiile taiate bucati mai mari si jumatate din cantitatea de vin,iar restul de vin spre final.Se lasa la cuptor 110 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume si vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de purcelus la tava