Friptura de porc cu crusta de verdeata

de ama in Porc, 15 Ian 2010 | 9160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata spata de porc
  • 1 pahar de patrunjel verde
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 lingurite rozmarin
  • 1/4 cana ceapa verde tocata
  • 1/2 cana faina de malai
  • ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu crusta de verdeata:

Toate condimentele verzi se pun intr-un robot si se amesteca bine, pana se formeaza o pasta. Porcul se trece alternativ prin pasta din verdeata si malai si se prajeste intr-o tigaie.

 

Reteta initiala prezenta o friptura mult mai in sange decat am facut eu. Pentru ca nu sunt un mare admirator al carnii crude, dupa ce am prajit friptura si am facut coaja crocanta, am dat un pic carnea la cuptor sa se patrunda mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu crusta de verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Teo 1

16.01.2010, 23:11

ARE MULTA VERDEATA si asta imi place....si carnea bineinteles!

Irina 1

19.01.2010, 18:49

Arata foarte bine!

rivka 1

22.01.2010, 11:22

nu-mi sta in fire sa fiu gica contra mai ales pe internet, da poza arata bine dar sincer nu mi se pare o idee prea buna sa mananci carne de porc in sange mai ales in romania, eu una sigur nu as gusta ...ai dat-o la cuptor dar in ultima poza se vede sangele inca ...cam....periculos.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]