Friptura de porc

de twilight7 in Porc, 27 Oct 2012 | 4669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carrne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Se ia carnea si se spala sub jet de apa rece. Se usuca cu ajutorul unui servet de hirtie. Se presara sare si piper sau condimente dupa preferinte.

Intr-o tigaie punem putin ulei si cind acesta e incins punem carnea si o lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi dam focul la moderat si adaugam apa cit sa acopere carnea. Lasam circa 1 ora si adaugam putina apa pe parcurs daca e necesar.

Cind apa a scazut lasam carnea sa se prajeasca inca putin in ulei apoi o scoatem si o servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

ieri la 20:55

Tartă cu caise

ieri la 20:45

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

ieri la 09:25

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

pe 11.05 la 14:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura marinata pe pat de sos rece din praz