Friptura de pasare cu ciuperci si legume asortate

de Ina in Pui, 15 Feb 2013 | 3983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pasare
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 pungi cu legume asortate, conelate
  • o cescuta cu orez prefiert
  • sare
  • piper
  • condiment pentru carne de pui
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pasare cu ciuperci si legume asortate:

Intr-o tigaie incingem o lingura de unt si adaugam legumele congelate, lasand pe foc 5  minute.

Orezul il spalam bine si-l fierbem in apa cu sare si o lingura de unt. Scurgem surplusul de apa si adaugam legumele. Amestecam totul si potrivim de sare si piper.

Curatam ciupercile, le spalam bine , le pudram cu sare si le rumenim  in 50 g. unt.

Spalam pulpele de pasare, le pudram cu care, condiment pentru carne de pui si piper, apoi le asezam intr-o tava unsa cu ulei, in care adaugam o ceasca cu apa. Dam tava la cuptor,la foc mic,  cca 50 minute, pana ce carnea capata o crusta frumoasa. In timpul  coacerii avem grija sa intoarcem carnea pe toate partile, pentru rumenire uniforma. Daca este nevoie, pe parcursul  prepararii mai adaugam cate putina apa fierbinte.

Servim pulpele alaturi de ciuperci si legume asortate cu orez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pasare cu ciuperci si legume asortate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de varza calita