Friptura de gasca cu cartofi la cuptor

de vero_closca in Rata, 8 Apr 2010 | 30515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de gasca
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cub Knorr de gaina
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de gasca cu cartofi la cuptor:

SE SPALA SI SE PUN LA FIERT PULPELE DE GASCA.SE SPUMEAZA SI SE ADAUGA CUBUL KNORR SI SE FIERB PE JUMATATE.CARTOFII SE SPALA SI SE CURATA SI SE PUN INTR-O TAVA UNSA CU PUTIN ULEI.SE ADAUGA SI PULPELE,SE CONDIMENTEAZA CU SARE,PIPER SI CIMBRU ,SE TOARNA SI O CANA DE SUPA (ZEAMA IN CARE AU FIERT PULPELE) SI CATEII DE USTUROI.SE ACOPERA CU FOLIE DE ALUMINIU SI SE DA LA CUPTOR PR 30 MINUTE.DUPA ACEST TIMP SE INLATURA FOLIA SI SE LASA SA SE RUMENEASCA PUTIN.

E BUNA CU O SALATA ALATURI!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de gasca cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Sylvia 1

09.04.2010, 10:57

Tare buna trebuie sa fie

nadina73 1

09.04.2010, 18:48

super dar ai gaste nu gluma,arata foarte bine felicitari

mihaelar63 1

10.04.2010, 15:52

nu ti-e mila de surate ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de piept de rata cu sos de portocale