Friptura de curcan

de Teo in Curcan, 24 Ian 2010 | 12459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan de 2,5 kg
  • 2-3 mere
  • 1 cana de vin alb
  • sare, piper, maghiran, oregano
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 cescuta apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Se scoate carnea de pe os si am portionat-o in 8 bucati pe care le-am condimentat si le-a tinut 4 zile la rece. In aceste zile s-au patruns condimentele si le-am asezat in tava unsa cu ulei. Am sezat feliile de mere peste carne, am turnat apa si vinul si le-am dat la cuptor.

Am servit friptura cu gogosari umpluti cu varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

24.01.2010, 22:48

madi_marin 1

25.01.2010, 10:24

arata foarte bine.... . mi-e o pofta...

Cris2711 1

04.01.2011, 23:45

bunatate de friptura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de curcan