Friptura combinata

de Bucataras Medi in Porc, 15 Dec 2011 | 4742 vizualizari

 

De ce combinata?...simplu...am folosit ceafa de porc,coaste afumate de porc si bacon.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa de porc
  • 4 bucati coaste de porc afumate
  • 4 felii de bacon
  • 4 rondele de dovlecel
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 pahar cu vin alb
  • piper macinat
  • sare...si cam atat!!!!
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura combinata:

Batem putin cu ciocanul ceafa de porc si apoi o condimentam cu sare si piper. O asezam intr-o tava intercaland printre ea si coastele de porc. Taiem un dovlecel in rondele, presaram cu sare si lasam circa 10-15 minute la scurs intr-o strecuratoare sau pe un prosop absorbant. Fiecare rondea de dovlecel o "imbracam" intr-o felie de bacon si apoi prindem cu ajutorul unei scobitori. Asezam in tava .

Curatam ardeii, ii spalam, apoi ii taiem bucati mai mari si ii asezam si pe ei printre bucatile de carne.Turnam vinul, putina apa si dam la cuptor. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava. Cand totul este bine facut scoatem din cuptor.

Servim calda alaturi de o garnitura(eu am preferat o garnitura de legume) si o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura combinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:56

puuuuuuuuuuuuuuuuup,Miha!

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

asta mi-asarit in ochi vegetariana cum sunt pupici medi si bravo pentru tot ce faci !

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

si sa nu uit esti o craciunita de milioane

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de bere neagra