Frigarui la cuptor

de madi_marin in Pui, 14 Noi 2010 | 19266 vizualizari

 

E varianta cu mai putin fum ....

 

INGREDIENTE

  • 350 g piept pui taiat cubulete
  • 10 ciupercute potrivite proaspete
  • 1 ardei gras mic rosu
  • 1 ardei gras mic verde
  • 1 ceapa mica
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui la cuptor:

Ardeii se taie bucati potrivite, ca si ceapa. Ciupercile se curata si li se rup piciorusele. Palariile se taie in sferturi.

Carnita se unge cu putin  ulei, apoi se presara cu condimente.

Pe belete de frigarui unse si ele cu ulei se alterneaza bucatele de carne cu ardei, ceapa si ciuperci. Cand sunt gata se dau cu un praf de piper si se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Se da tava la cuptor la foc potrivit. Frigaruile se intorc din cand in cand pana sunt gata.

Noi am servit cu piure si salata de muraturi asortate.

TIPS-URI

1

Se pot pregati pe gratarul cu carbuni sau pe aragaz in tigaia grill.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 17:54

chiar ma intrebam odata daca se pot face frigarui la cuptor.........uite ca am gasit raspunsul la tine..................arata grozav de bine..................

madi_marin 1

21.11.2010, 18:14

Medi....ma bucur ca ti-am fost de ajutor....

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:42

super frigaruile trebuiesc incercate ca de mult tot zic sa fac si le aman mereu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval