Frigarui din piept de pui cu menta

de Mitinita in Pui, 21 Ian 2015 | 3104 vizualizari

 

Se poate gati si la flacara de la aragaz, daca folositi betigase din lemn, sa le inmuiati in apa in prealabil.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui, dezosat
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 lingurite de menta Kotanyi
  • sare
  • usturoi si piper Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui cu menta:

Se curata si se spala pieptul de pui, apoi se sterge cu prosoape de bucatarie de unica folosinta.

Se taie in cuburi de marime egala, cam de 2 cm.

Intr-un bol punem sucul de lamaie, menta, sarea si usturoi cu piper. Amestecam si adaugam bucatile de pui. Lasam deoparte 10 minute.

Punem bucatile de pui pe betigase de frigarui si le facem pe gratar sau pe flacara de la aragaz. Lasam sa se rumeneasca pe toate partile.

Se serveste cu orez la aburi sau cu o garnitura din legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui cu menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui