Frigarui de pui cu sos de iaurt si fructe de padure

de Bucataras Diana in Pui, 7 Apr 2019 | 3052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru frigarui:
  • 500 g carne de pui fara os
  • 1 legatura de leurda,
  • cativa catei de usturoi,
  • ulei de masline,
  • zeama de lamaie,
  • boia dulce,
  • sare,
  • oregano.
  • Pentru sos:
  • 300 g iaurt grecesc,
  • 250 g fructe de padure,
  • 1 andiva,
  • 1 avocado,
  • sare,
  • oregano.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu sos de iaurt si fructe de padure:

Pregatim o marinada astfel: Intr-un bol adaugam uleiul de masline, zeama de lamaie,usturoiul si leurda tocate, sarea, oregano si boiaua. Amestecam bine si adaugam carnea de pui taiata in bucati potrivite. Lasam la marinat, la rece, pana a doua zi (sau cel putin 2 ore). Inmuiem frigaruile de lemn in apa timp de 30 de minute apoi punem carnea pe bete. Incingem tigaia grill si rumenim frigaruile, circa 4-5 minute, pe fiecare parte.

Pentru sos, spalam andiva, desfacem frunzele si o lasam 10 minute in apa rece sa iasa amareala. Curatam avocado si il taiem in bucati. Intr-un bol amestecam iaurtul, fructele de padure, bucatile de avocado, sare  si oregano. Blendam pana obtinem o pasta. Adaugam andiva tocata, amestecam si potrivim gustul de sare. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu sos de iaurt si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de măsline - Rapidă, gustoasă și fără coacere

ieri la 10:25

Salata broccoli

de MarioC 1

pe 12.08 la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

pe 12.08 la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 12.08 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava