Frigarui de porc cu sos Satay

de Mitinita in Porc, 9 Oct 2014 | 3877 vizualizari

 

Sosul Satay se poate prepara si in casa, contine si arahide, printre altele.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de carne de porc,macra
  • 2-3 linguri de sos satay
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc cu sos Satay:

 

Taiem carnea in cuburi de marime egala. Amestecam impreuna cu sosul satay si lasam deoparte 30 de minute.

Daca folosim pentru frigarui bete din lemn,acestea trebuie puse in apa o jumatate de ora,ca sa nu se arda mai in timp ce se face carnea.

Infierbantam gratarul si punem carnea pe betigase. Rumenim pe fiecare parte.

Se serveste cu orez la aburi si o salata cu sos de soia si otet din vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc cu sos Satay" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]