Frigarui ardeiate

de mihaelar63 in Porc, 27 Aug 2013 | 7384 vizualizari

 

Tot gratar si iar gratar la iarba verde se mai satura si lumea , deci o dam pe frigarui .

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de porc proaspata .
  • carnaciori de bere
  • slanina afumata
  • ceapa rosie
  • ardei rosu, verde si galben
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita rasa praf de ghimbir
  • 1 lingurita rasa piper negru macinat
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui ardeiate:

 Portionati carnea de porc in bucati mici [cam cat doua cutii de chibrituri ] si subtiri.

 Preparati  cu  blendarul un sos din sare . ulei , boia , piper ,. sos de soia , otet balsamic si usturoi .

  Amestecati carnea de porc feliata cu amestecul de condimente si dati la rece .

  Puteti prepara carne pentru macerare si cu o seara inainte .

  Curatati legumele si le portionati cam de marimea carnii .

  Feliati la fel si slanina afumata .

  Formati frigaruile pe betisoare-tepuse  speciale de lemn .

  Intercalati carnea si carnaciorii cu ceapa si ardei .

  Incepeti si terminati cu slaninuta afumata .[ astfel tepusa nu se va arde]

  Prajiti la gratar . Serviti obligatoriu o bere sau un sprit rece .

 

TIPS-URI

1

Merge bine la acest preparat un vin rozee.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui ardeiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Teo 1

28.08.2013, 16:52

frumuseteee...!

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 10:11

o bunatate

Ancutsa 1

13.07.2019, 14:12

Frumoase si festive!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu pastai de mazare soté