Frigarui

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 28 Dec 2015 | 3591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucatele carne de porc
  • 2 bucatele carne de pui
  • rosii chery
  • o ceaoa mica
  • un ardei galben
  • sare
  • piper
  • 8 bete pentru frigarui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea se taie cubulete potrivite se asezoneaza cu sare si piper.

Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa .

Rosiile se spala si se lasa intregi sau taiate pe jumatate.

Se ia un betigas se pune o bucatica de carne de porc, ardei ceapa rosie, o bucatica de carne de pui si tot asa pana la umplerea betigasului.

Se procedeaza la fel si cu celelante betigase  pana terminam ingredientele.

Se pun la prajit in tigaie gril sau de care aveti, eu avut ca cea din imagine, ies extrem de gustoase.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui sub staniol la cuptor