Fornetti cu branzeturi

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2012 | 17450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 100 g branza de oaie
  • 100 g telemea de vaca
  • 100 g cascaval
  • 1 tub branza topita
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fornetti cu branzeturi:

Branzeturile se rad pe razatoarea mica si se amesteca cu tubul de branza topita. Se pot pune si verdeturi daca va plac.

Se ia foietajul si se taie patratele. Se umple fiecare patrat cu branza si se impatureste ca o pernuta :d Se cresteaza fiecare in parte si se pune in tava. Se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc si calzi si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fornetti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza sarata