Foietaj cu salam uscat si cascaval

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 8449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj(linco)
  • salam uscat taiat marunt
  • cascaval ras
  • ketchup iute
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam uscat si cascaval:

Dupa ce s-a dezghetat aluatul il mai intindem putin, il ungem cu ketchup, presaram oregano, punem salamul uscat, rulam aluatul si il taiem rondele. Le punem intr-o tava cu hartie de copt si presaram cascaval deasupra, dam la cuptor 15- 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam uscat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]