Foietaj cu salam uscat

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2013 | 3926 vizualizari

 

Nu e o reteta prea elaborata insa e de efect mai ales cand avem invitati !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 20 felii subtiri de salam uscat
  • 50 gr parmezan
  • 1 ou ( optional)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam uscat:

Foietajul il scoatem de la frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Il intindem si il impartim in doua parti egale.

Pe una din parti asezam feliile de salam lasand putin spatiu intre ele.Presaram parmezan.

Asezam cealalta parte de foietaj peste salam si intindem putin cu sucitorul.Taiem cu ajutorul unui cutit bine ascutit atitea patrate cate felii de salam am pus.

Incalzim cuptorul la 200 grade si punem foietajele pana se rumenesc frumos.

Optional inainte de a fi introduse la cuptor pot fi unse cu ou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam uscat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv