Foietaj cu dulceata de visine

de andreea_angelo in Dulciuri, 10 Dec 2012 | 8465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj
  • dulceata de visine
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata de visine:

Dezghetam aluatul de foietaj la temperatura camerei ,il desfacem si il taiem patratele. Adaugam o lingurita de dulceata pe fiecare patrat si rasucim. Il bagam la copt la o temperatura de 180°, timp de 15 minute, mai mult sau mai putin, pana se rumenesc. Cand sunt gata le pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu dulceata si nuca