Foietaj cu crema de ciocolata

de daniastefania in Prajituri, 8 Mar 2015 | 3942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 2 oua
  • 250 ml frisca
  • 50 gr ciocolata cu lapte sau neagra
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 1 lingura de lapte
  • Zahar pudra
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de ciocolata:

Lasam aluatul de foietaj sa se dezghete. Il taiem apoi in forma pe care o dorim. Eu le-am taiat patratele. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade C pentru 15 minute. Pregatim intre timp crema de ciocolata.

Ouale se bat bine cu zaharul. Se adauga amidonul dizolvat in lapte si frisca. Se pune compozitia pe foc si se amesteca sa se ingroasa. Se adauga ciocolata razuita. Se amesteca pana se topeste ciocolata, apoi se ia de pe foc si se lasa la racit. Dupa ce s-au copt patratelele de foietaj se lasa la racit, apoi se taie in doua fiecare si se umplu cu crema de ciocolata. Se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui amidonul cu faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (6)

daniastefania 1

09.03.2015, 08:25

Cu tot dragul v-as servi!

monik80 1

09.03.2015, 11:32

Si eu vreau

Corinuta 1

10.03.2015, 13:18

Foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu banane si fineti