Foi:Intr-un bol amestecam apa minerala ,uleiul,zaharul si coaja rasa de portocala, amestecam putin pana se topeste zaharul.
Cernem faina cu praful de copt apoi incepem sa punem treptat peste lichid pana obtinem un aluat omogen care se poate modela usor.
Impartim aluatul in 4 parti egale,intindem prima foaie cu sucitorul cat mai subtire.Ungem dosul unei tavi cu margarina o tapetam cu hartie de copt si asezam foaia o intepam cu o furculita din loc in loc si o introducem in cuptorul fierbinte pentru 10-12 minute cat sa se usuce putin.Cand este gata scoatem foaia pe un fund de lemn,la fel procedam si cu celelalte 3 foi.
Umplutura de mere:
Spalam merele le curatim de coaja apoi le dam pe razatoarera mare.Topim untul intr-o cratita adaugam merele,si zaharul lasam la foc mediu si amestecam pana ce scade tot lichidul.Adaugam scortisoara mai lasam 2 minute apoi luam de pe foc si lasam la racit.
Crema de vanilie:
Intr-un bol amestecam cu un tel galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat ,subtiem cu putin lapte apoi adaugam amidonul si amestecam sa nu se formeze cocoloase.Restul de lapte il punem pe foc cand incepe sa clocoteasca adaugam amestecul de amidon in fir subtire dam focul la mic si lasam pana se ingroasa ca o budinca dar in acest timp amestecam in ea sa nu se formeze cocoloase.Luam de pe foc si adaugam margarina amestecam pana se topeste.Aromatizam crema cu esenta de vanilie.
Asamblam prajitura asa:Asezam prima foaie punem jumatate din cantitatea de mere, asezam a doua foaie peste ea punem crema de vanile fierbinte o intindem uniform apoi din nou foaie ,restul de mere si ultima foaie deasupra.Peste prajitura punem ceva greu si dam la rece peste noapte.Foile se vor inmuia iar prajitura o sa va placa la nebunie.