Focaccia umpluta

de mimmi in Piine, 27 Iul 2011 | 4813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba
  • 5 g drojdie uscata
  • 350 ml apa
  • sare
  • busuioc
  • rosii cherry
  • cas (orice soi de cas care se topeste,eu am pus de casa si nu s-a topit  )
  • ulei
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia umpluta:

Amestecam drojdia cu 50 ml apa si o lasam 10 minute,dupa care o turnam in cuibul din faina. Pe margine punem sare dupa gust si framantam un aluat cu 300 ml apa. Este un aluat moale care ramane lipicios. Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul (1 ora) Razalim casul. Tot timpul trebuie sa fim unse cu ulei pe maini. Impartim aluatul in doua. Ungem o tava cu ulei,intindem cu mainile prima jumatate de aluat,presaram sare,busuioc,casul si cateva rosii cherry. Peste intindem a doua jumatate de aluat. Facem cateva adancituri in aluat,presaram busuioc si punem rosiile cherry,stropim cu ulei  si dam la cuptor cca 45 de minute. Pofta Buna !! E foarte buna pentru micul dejun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painea bunicii VanDoren's