Focaccia cu faina de naut

de cristina1985 in Piine, 21 Noi 2019 | 4972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 375 g faina 000
  • 125 g faina de naut (de la magazin naturist)
  • 280 ml apa calda
  • 8 g drojdie uscata (mai mult decat un plic)
  • 1/2 lg miere
  • 2 1/4 lingurite ulei masline
  • 2 lg-te sare
  • Pentru uns:
  • ulei masline
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu faina de naut:

Sarea se dizolva in 3 lg apa, iar drojdia se amesteca cu restul (de apa calda). Cele doua tipuri de faina se pun intr-un vas, peste care se toarna drojdia cu apa.

Adaugati mierea, uleiul si sarea si framantati aluatul 10 minute. Se unge cu ulei si se lasa la crescut 1 ora.

Faceti 4 bile din aluat si puneti-le intr-o tava, la crescut, pentru 30 minute. Apoi apasati cu degetele din loc in loc, ungeti cu ulei de masline si presarati piper.

Se lasa la crescut inca 30 minute, dupa care se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu faina de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine rapida