Floricele de branza

de yafa in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2010 | 4869 vizualizari

 

Rapide si racoritoare, pentru un platou cand apar musafiri....si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 300g de crema de branza tip philadelphia
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov mic
  • 1 catel de usturoi
  • o manuta de masline negre fara sambure
  • sare,piper
  • 4 rosii medii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele de branza:

Spalam rosiile si le taiam felii. Amestecam branzica cu ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, morcovul ras marunt, sare si piper. Umplem o sprita cu varful stelat si asezam crema de branza pe feliile de rosii. Taiam feliute maslinele si le asezam deasupra. Dam la frigider cam 1 ora, servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 800 lei
2799.99 lei
1999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (16)

mena29 1

29.07.2010, 10:48

gustoase si frumoase

yafa 1

29.07.2010, 13:57

Multumesc fetelor

Laly 1

29.07.2010, 14:08

Pot sa fiu si eu musafirul tau?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion