Floare cu ciuperci si cascaval afumat

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2014 | 7528 vizualizari

 

Super rapid si gustos, un aperitiv delicios!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat foietaj
  • 100 gr cascaval afumat Delaco suplu
  • 3 ciuperci champignion mari
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • fulgi de ardei iute
  • un ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floare cu ciuperci si cascaval afumat:

Aluatul de foietaj dezghetat se intinde usor cu sucitorul si se presara cu cascaval Delaco afumat, din cel suplu. Ciupercile taiate si curatate se taie felii si se soteaza in ulei de masline alaturi de usturoiul verde taiat rondele fine. Se presara cu sare, piper si fulgi de ardei iute. Cand s-au inmuiat ciupercile se opreste focul si se rastoarna amestecul peste foaia de aluat si cascaval afumat. Se ruleaza cu grija si se cresteaza din loc in loc, cam la 1 cm distanta. Se muta cu grija aluatul in tava de copt tapetata cu hartie de copt si se aseaza intr-un cerc, despartind usor aluatul acolo unde l-am crestat, pana se obtine o floare. Se unge tarta cu oul batut si se mai rade putin cascaval deasupra.

Se coace in cuptorul incins la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floare cu ciuperci si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute mioritice