Fleica la tava

de mihaelar63 in Porc, 13 Mar 2014 | 8162 vizualizari

 

Fleica cu straturile ei intercalate carne , grasime , soric este delicioasa preparata pana se rumeneste . Asa sa se topeasca in gura ,insotita de muraturi . Imagini multe nu sunt nici la final ca nu mult a fost pana ce a disparut . Abracadabra :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica porc feliata
  • 8 catei usturoi
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar vin
  • 1 lingurita boia
  • 1/2 lingurita ,,Eros Pista ''-pasta iute de ardei rosu
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica la tava:

Feliile de fleica se pun in o tava .

Curatati si feliati usturoiul .

Se presara feliute de usturoi , boia si pasta de ardei . Sarati .

Adaugati apa si vinul .

Dati tava cu fleica la cuptorul incins .

Intoarceti din cand in cand carnea sa se rumeneasca pe ambele parti .

Este gata cand este rumenita  putin crocanta si are o frumoasa culoare rosiatica .

Serviti cu garnitura de pireu de cartofi si muraturi preferate .

TIPS-URI

1

Cautati la macelarie fleica gata feliata , astfel veti putea alege bucatile mai slabe . Daca ati lua bucata intreaga ati putea avea surprize , fiind prea grasa in interior .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Micutza Luana 1

14.03.2014, 07:54

ffff bunaaaaaa

laura_n 1

14.03.2014, 14:01

fugi de aici cu descrierea ta ) mai bine ramanea "pulul" acolo )))

Raluca57 1

17.03.2014, 16:51

Ce nebunie!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica la tava cu bere