Flan de dovlecel

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2011 | 3721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 g smantana
  • ulei
  • 1 ceapa
  • marar,
  • sare,
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flan de dovlecel:

Spalam dovleceii,ii dam pe razatoare ( cu sau far acoaja ). Calim ceapa tocata marunt intr-un strop de ulei,adaugam dovleceii si il lasam pe foc pana pana se evapora apa pe care o lasa,dupa care condimentam cu sare,piper dupa gust. Batem 2 oua,adaugam smantana,laptele si marar dupa gust. Le adaugam peste dovlecel si le amestecam toate impreuna. Le turnam intr-o forma unsa cu unt si le dam la cuptor cca 45 de minute,pana se leaga si primesc o crusta aurie.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]