File de porc de casa

de Sim0na in Mezel de casa, 18 Dec 2015 | 7523 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

18.12.2015, 20:58

Ce as manca o feliuta!

Bya Ralu 1

18.12.2015, 20:58

si eu 2

-Licurici- 1

18.12.2015, 21:00

mmmm..... ce bun

Constelatialeu 1

18.12.2015, 21:01

Asa da, ma simtesc si eu in largul meu...

simona72 1

18.12.2015, 21:11

Foarte bun, mai ales in perioada asta!

simona72 1

18.12.2015, 21:15

Simo, sa nu te superi ca te intreb, cred ca tine de zona, dar am zis sa ma lamuresc...Am mai vazut ca si alti bucatarasi si nu numai ii zic la portiunea aia de carne muschi. Eu zic ca e cotlet si asa se numeste si in magazinele din zona noastra...Sper ca nu a deranjat intrebarea mea.

Sim0na 1

18.12.2015, 21:22

Da, este vorba de cotlet sau muschiul de pe spate. Este adevarat ca uzual in zona mea, i se spune muschi, iar cotlet doar atunci cand este scos cu tot cu os.

Sim0na 1

18.12.2015, 21:25

Si nu ma deranjezi si nici nu ma superi

simona72 1

18.12.2015, 21:37

Multumesc Simo!! Puuup!

diaconta 1

18.12.2015, 22:54

Grozav arata

CameliaR 1

18.12.2015, 23:16

Super

MotanLaOale 1

18.12.2015, 23:56

bun tare

Geanina87 1

19.12.2015, 21:43

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:12

super bun!

Panacris 1

09.02.2016, 08:04

kytz 1

11.09.2017, 12:48

Bun. Foarte buuun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]