Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Pangasius, 12 Mar 2010 | 6373 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: pangasius, pesmet, retete Pangasius
Spalam bine pestele,il portionam il condimentam dupa care il trecem pe rand prin faina ou si dupa aceea prin pesmet. Se prejeste in ulei incins pana capata o culoare aurie, se serveste cu lamaie. Sa aveti pofta!
de bucatarasa 1
de Bucataras 8
de klausenburger_adica Lacrima 1
de floricik90 1
Teo 1
doar privesc si mi se umple gura de apa!
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:04
ieri la 19:27
ieri la 10:01
pe 17.06 la 08:45
pe 16.06 la 09:24
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
Ela68 2
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataras Monica 1
Izabella 1
artanu 1
madastely 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!