File de pangasius cu vinete la gril

de simona72 in Pangasius, 9 Sep 2013 | 5435 vizualizari

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

09.09.2013, 19:25

vreau si eu

portiadelumina 1

09.09.2013, 19:26

Multă vreme m-am ferit de pangasius. Şi acum mai am reticenţe, dar nu din cauza gustului, ci din cauza faptului că am auzit că-i crescut forţat cu diverse chestii. Altfel,

Valclaudia 1

09.09.2013, 19:26

sa ma anunti cand mai mergi la Metro dupa peste. Ok? Tare fain arata mancarea gatita, bravo!!

MotanLaOale 1

09.09.2013, 19:28

Dea_Dea 1

09.09.2013, 19:29

Place

nadea68 1

09.09.2013, 19:31

bun!!

Panacris 1

09.09.2013, 19:33

simona72 1

09.09.2013, 19:34

Si eu il mananc f rar Padre, tocmai din cauza povestilor care circula...

simona72 1

09.09.2013, 19:35

Claudia ai pile acolo? daca e de placere cu mult drag

simona72 1

09.09.2013, 19:36

Multumesc dragilor

Valclaudia 1

09.09.2013, 19:37

Pile n-am niciunde,Simo! Ziceam ca ai tu legitimatie...

Angelina_Elena 1

09.09.2013, 19:40

Foarte bun!:bd

Corinuta 1

09.09.2013, 19:46

Bine mai arata!

karla 1

09.09.2013, 19:48

Micutza Luana 1

09.09.2013, 20:02

ce bine arata

Rocsi 1

09.09.2013, 20:14

laura_n 1

09.09.2013, 21:35

big like!

roxana_simona 1

09.09.2013, 22:55

bun

Lia_ 1

10.09.2013, 08:20

separat imi plac felurile de mancare dar asociate vinete cu peste nu prea

CookieMonster 1

10.09.2013, 12:49

o bunatate

adry88 1

10.09.2013, 12:51

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu cartofi ”rozmarinati”