File de biban la cuptor

de Ksenya in Peste, 14 Oct 2015 | 7093 vizualizari

 

Mi-a facut Mihaela aseara pofta de peste si n-am rezistat ... :)

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de biban
  • 2 linguri ulei masline
  • coaja de la o lamaie + sucul ei
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit ardei iute Cayenne tocat marunt ,optional
  • rosii cherry
  • masline fara samburi
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de biban la cuptor:

Pestele il verificam de oase  ,saram si piperam si il lasam la frigider pentru a 2-a zi.A 2-a zi pregatim o marinada cu care vom unge fileurile din: coaja de lamaie ,sucul de lamaie,uleiul de masline  si ardeiul iute.Pornim cuptorul la  180 grade.Tapetam o tava cu hartie de copt.Portionam pestelle cat de mare vrem sa iasa ruloul.Montam pestele pe o scobitoare lunga dupa imaginatie.Ungem cu o pensula rulourile  cu marinada preparata ,asezam in tava si dam la cuptor pentru 7 minute. Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu cartofi ,piure de pastarnac ,mazare...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "File de biban la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

Ksenya 1

15.10.2015, 20:01

Panacris

- Andreea - 1

30.12.2015, 18:16

navidad_2017 1

04.01.2017, 02:54

Bun si simplu de facut, cand reteta-i atat de bine explicata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]