Ficatei lionezi

de mihasara in Ficat, 21 Apr 2016 | 18055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 3 cepe mari
  • 100ml vin alb
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi- facultativ
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei lionezi:

Spalam foarte bine ficateii, ii curatam de pielite si ii taiem in doua.

Punem intr-o tava ficateii cu uleiul,piperul si sarea si dam la cuptor pentru 5 minute.

Intre timp tocam ceapa julien si o punem peste ei in tava.

Amestecam si dam iar la cuptor pentru 10 minute.

Dupa cele 10 minute punem si vinul peste ficatei si ceapa si mai lasam inca 15 minute cu cuptor.

Presaram patrunjelul tocat fin si servim cu cartofi la cuptor, cartofi natur sau piure.

Eu ii prefer cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

Daca ii vrem mai rumeniti ridicam tava cat mai sus in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei lionezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui la wok