Ficatei de pasare pane

de adriana_bobu in Ficat, 11 Dec 2010 | 6604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficatei
  • 2 oua
  • un paharel ulei
  • 1/4 kg faina
  • o lingurita vegeta 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pasare pane:

Se spala ficateii si apoi se pun intr-un castron si se amesteca cu vegeta. Se pune uleiul intr-o tigaie si cand s-a  incins se pun ficateii trecuti in prelabil prin faina , ou batut si iar faina. Se lasa cca 10 min pe o parte si apoi se intorc si se mai lasa 10 min. Daca vi se pare ca nu-s patrunsi suficient ii mai lasati inca putin pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei in sos de rozmarin