O bunatate....
Cartofii se curata,se spala bine si se taie cubulete care se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt fierti,se scurg de apa,se adauga untul ,laptele si sarea( dupa gust) si se paseaza.
Ficatul de pui trebuie tinut in apa rece , in frigider, pana lasa tot sangele. In acest fel, isi va pierde gustul amarui si nu se va intari la prajit. In acest interval, apa se schimba de cateva ori, pana va ramane curata, fara sange.
Spalam apoi ficatelul ,il curatam de pielite si il punem la scurs.
Ceapa tocata marunt o punem la calit in unt,iar cand este gata adaugam si ficatelul(la foc mic)l.Punem piper si lasam 2-3 min sa se inabuseasca,dupa care punem o cescuta de apa si ii lasam sa fiarba.Cand sunt aproape gata si apa a scazut,punem vinul si mai lasam 2-3 min sa fiarba, ca sa se evapore alcoolul.Adaugam si mujdeiul de ustutoi si mai lasam inca 2 min pe foc,amestecand incet.Acum putem sa punem si sarea.La sfarsit,inainte sa-i luam de pe foc, presaram si patrunjelul tocat.
Noi i-am servit cu piure de cartofi si salata de ardei copti.
Pofta buna!!!