Ficatei cu ceapa si usturoi

de Alexandru29 in Ficat, 18 Apr 2013 | 37871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ficat de porc
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • sare si piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 3 crengute pantrujel
  • 150 ml. vin alb dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu ceapa si usturoi:

Prima data taiem usturoiul rondele si il punem intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei de masline, taiem si 2 cepe julien si le adaugam peste usturoi, adaugam putina sare si piper le calim vreo 3 minute pana prind o culoare aurie. 

Dupa ce s-a calit ceapa si usturoiul adaugam ficatul, boiaua dulce si iute. Invartim un pic si adaugam si rozmarinul si se lasa pe foc 10 minute, dupa care adaugam si vinul invartim si mai lasam pe foc 15 minute. Dpa ce s-a terminat punem pe farfurie si presaram pantrujelul verde tocat marunt. 

Sse poate servi cu mamaliguta calda.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]