Ficat de pui in bacon

de Julie in Ficat, 13 Iul 2010 | 8135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui
  • bacon-felii subtiri
  • sare, vegeta, piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui in bacon:

Ficat de pui folosim cat dorim iar bacon -cate o felie pentru fiecare bucata de ficat.

Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se presara cu sare si piper. Se taie apoi in bucati mai mici si se infasoara in felii de bacon. Se prind rulourile cu scobitori sa nu se desfaca. Se unge un vas de yena cu o lingura de ulei si se aseaza rulourile. Se presara cu sare,vegeta, piper. Se da vasul la cuptor pentru 30min.

Preparatul se serveste in stare calda cu piure de cartofi sau garnituri din legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]