Felii dulci de dovleac cu prosciutto

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 3613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr dovleac, decojit si curatat de seminte
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri maioneza
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 8 felii de prosciutto, injumatatite
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii dulci de dovleac cu prosciutto:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie dovleacul in felii de aprox. 4-5 cm grosime.Aseaza feliile intr-un strat intr-un vas termorezistent, stropeste-le cu putin ulei de masline si da-le la copt 40-45 minute pana cand s-au facut, apoi lasa-le sa se raceasca.
Amesteca maioneza cu zeama de lamaie.Aseaza pe fiecare felie de dovleac cate o jumatate de felie de prosciutto si cate 1 lingurita de maioneza apoi decoreaza-le cu frunze verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii dulci de dovleac cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto