Ceapa se curata se taie marunt si se pune sa se caleasca in putin ulei.Carnea se spala si se taie cuburi dupa care se adauga peste ceapa si se lasa putin sa se caleasca.
Ardeiul se spala si se taie bucatele mici si il adaugam peste carne.Morcovii se curata de coaja se spala dupa care se taie bucatele mici la fel ca ardeiul si se adauga in cratita.
Lasam 3-4 minute la foc mic si adaugam o lingurita boia dulce,piper si putina sare dupa care turnam 2 cani apa ,putin delicat si lasam sa fiarba 35-45 minute la foc mic.
Intr-o tigaie punem putin ulei sa se incalzeasca si punem o lingura faina sa se prajeasca.
Cand faina isi schimba culoare adaugam o cana de apa cu pasta de rosi si lasam putin sa fiarba pana se ingroasa.
Dupa ce carnea sa fiert adaugam fasolea verde,usturoiul si 2 foi dafin lasam sa dea cateva clocote bune si turnam rantasul peste fasole.
Se mai lasa putin si se adauga patrunjelul taiat marunt dupa care se ia jos de pe foc.
POFTA BUNA!!!