Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"

de lili in Mancaruri de post, 28 Iul 2010 | 9414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei, sare, vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite":

Se curata si se taie bucatele fasolea, se opareste cu apa fierbinte si apoi se pune la fiert cu sare, vegeta si o ceapa. Se inabusa in ulei putin usturoi , apoi se adauga fasolea fiarta.
 Se opreste focul si se adauga daca mai e nevoie putina sare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

29.07.2010, 01:53

e super pt zilel de post mai fac si eu dar cu fasole verde,galbenu aici nu gasesc5 furuc

lili 1

29.07.2010, 18:31

auleu!!!din graba am uitat sa il trec...multumesc de atentionare...

diaconta 1

25.08.2010, 22:13

Cand eram in vacanta la bunica la Dej,o puneam sa-mi faca aproape in fiecare zi se tot intreba cand o sa ma satur de ele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ghebe