Fasole scazuta cu mamaliguta

de Lau in Mancaruri de legume, 17 Apr 2011 | 4916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena congelata
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu mamaliguta:

Se fierbe fasolea in apa cu sare.

Se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste un pic dupa care se adauga usturoiul curatat si pisat numai jumatate din cantitate,se lasa 1 min sa se caleasca cu ceapa, dupa care se adauga fasolea scursa de apa,se lasa 5 min,apoi  se adauga si restul de usturoi si se mai lasa 3 min.

Se potriveste de sare si piper.

Mamaliga se face din apa cu sare si malai.

Noi am servit cu oua fierte alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de spanac cu sos de rosii si usturoi, reteta rapida pentru o masa delicioasa