Fasole scazuta

de Micutza Luana in Mancaruri de post, 21 Mar 2014 | 12860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castronel de fasole
  • o ceap mica
  • ulei pentu prajit
  • sare piper
  • o lg bulion
  • o frunza de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Fasolea se alege si se lasa la inmoi peste noapte.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.

Adaugam bulionul si fasolea.

Lasam sa fiarba circa juma de ora (depinde de fasole),

Adauga sare piper dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]