Fasole scazuta

de adry88 in Mancaruri de legume, 26 Mai 2011 | 10333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 linguri bulion
  • 1  morcov
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

se spala fasolea si se pune la fiert in apa cu sare

se schimba apa de 3 ori

se curata ceapa si se caleste in ulei

morcovul se curata,spala,se da prin razatoare

se adauga peste ceapa

se adauga bulionul,si se calesc putin impreuna

se adauga fasolea si putina apa,

se lasa sa fiarba un pic impreuna.

se potriveste de sare,piper dupa gust

se adauga patrunjelul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu scarita afumata, la oala de lut